Politiet har sett seg lei av lovbrudd i reality-serier. 

Under «Farmen»-premieren mandag kveld kunne man se hvordan de ivrige deltakerne ble fraktet på et usikret og åpent lasteplan. Dagen etter premieren kunne VG fortelle hvordan politiet nå vurderer å anmelde «Farmen» for grovt brudd på vegtrafikkloven.

– Vi er klar over at TV-bransjen har sine økonomiske problemer i disse facebook og instaflix-tider, men vi kan ikke overse såpas grove lovbrudd. Det er ikke så dyrt å leie en minibuss heller, sier politimester Kristoffer Thue til Kjendiskveld.

Lager egen politidivisjon for uoppløste reality-lovbrudd 

– Vi i politiet ser mest på serier som Poirot og Senkveld, og altfor lite på reality-program. Derfor har vi nå opprettet en divisjon som målrettet skal jobbe mot lovbrudd i realityserier, sier Thue.

Anmelder «Fangene på fortet»

Den nyetablerte divisjonen har allerede sett 40 sesonger av «Fangene på fortet» og anmelder blant annet TV3 for frihetsberøvelse og slaveri av Tommy Sharif for dette videoklippet.

Det ryktes også om at politiet går til sak mot «Jakten på kjærligheten» for flerkoneri og «Sinnasnekkern» for tvangssnekkring. Vi ønsker de innvolverte lykke til.