Krøllekomiker Vegard Ylvisåker (43) ble onsdag morgen observert med blå caps på hodet. Nå spekuleres det i om syvbarnsfaren forsøker å kamuflere sitt berømte hår.

Etter å ha undersøkt sjokkbildene nærmere, mener Kjendiskvelds analytikere at reve-komikeren skjuler det som rett og slett kan være rett og slett hår.

haaranalyse3

Førsteamanuensis i hår ved Frisørskolen i Oslo, Kristine Nyheim, har lang erfaring med digital håranalyse, men kan ikke bekrefte Kjendiskvelds teori.

– Jeg kan ikke gi en direkte hårdiagnose basert på disse bildene, men jeg kan likevel utelukke en del diagnoser. Vegard er i utgangspunktet kjent for sitt unike hår med sine rene og naturlige S-kurvede krøller, som regnes som en “gudegave” for folk flest. Likevel kan det være en mulighet for at Ylvisåker befinner seg midt i en stilendring, hvor slett hår er selve målet. Hvis dette er tilfellet må han gjennomføre en antipermanent, som regnes som en relativt omfattende operasjon, sier Nyheim. 

At Nyheim omtaler antipermanent som omfattende kunne en VG-sak i 2010 understreke da  «X Factor»-Mo mistet alt håret på grunn av en antipermanent.

– Et annet alternativ er at han har fått hårsykdommen alopecia areata som kan føre til krølletap. Jeg er uansett nødt til å få bedre bilder for å gjøre en grundigere undersøkelse, sier Nyheim.

Det har foreløpig ikke vært mulig å få en kommentar fra Vegard Ylvisåker eller hans management.

Følg saken videre på kjendiskveld.no, og se premieren av Kjendiskveld tirsdag 8. september 21:30 på TVNorge.