Denne høsten starter et nytt eventyr i John Arne Riises utrolige fotballkarriere. Da pakker han flyttelasset og tar med seg familien sin for å spille i den indiske toppserien. 

– Jeg har fantastiske minner fra barndommen, da jeg og lillebroren min Bjørn Helge lekte cowboy og indianer i hagen. Den gang var det han som var indianer, jeg skulle alltid være tøff cowboy med kruttlappistol og sheriffstjerne, men nå er det jeg som blir indianeren. Tenk det, sier John Arne.

Fotballproffen forteller at han alltid har vært fascinert over kulturen i det som blir hans nye hjemland.

– Det har alltid imponert meg hvor flinke indianerne er til å ri på hester. Jeg vet de har fått biler og sånn nå, men jeg gladelig noen private ridetimer hos den lokale høvdingen, sier John Arne og roper ut et karakteristisk indianerrop.