Krøllekomiker Vegard Ylvisåker (44) innrømmer falske krøller.

Vegard har vært under et ekstremt stort press den siste uken. Etter at Kjendiskveld publiserte disse bildene av åttebarnsfaren, har det haglet med beskyldninger om at Norges mest berømte krøller er juks. Nå snakker superkjendisen ut om den tunge krølletiden i et eksklusivt intervju med kjendiskveld.no

– Ingen har visst om det, selv ikke kona mi. Hver eneste dag i over 20 år har jeg stått opp klokken 04.15 for å krølle håret i smug, forteller revy- og tv-kjendisen.

Jan Thomas: – Må ha vært et rent helvete

For å forstå det hårtekniske rundt krølleløgnen har Kjendiskveld vært i kontakt med kjendisstylist Jan Thomas.

– Det er helt umulig å forestille seg hvor mye arbeid som ligger bak Vegards falske krøller. Når kundene mine spør om å få Ylvis-krøller pleier jeg og mitt team å bruke rundt 3-4 timer på å få det gjennomført, sier Jan Thomas.

Ville likne mindre på Bård

– Når man er to brødre i samme bransje er det viktig at folk klarer å skille mellom oss. Sammen med manager Jørgen Thue ble vi tidlig på 90-tallet enig om at jeg skulle gå med et krøllete hår på fast basis, og at vi ikke skulle røpe det til noen. Da avgjørelsen ble tatt virket det hele mye enklere, men i ettertid angrer jeg, sier Vegard Ylvisåker.

TIL HØYRE

LIKNER: Fra venstre Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker, tror vi.

Hvordan tv-seere nå skal klare å skille mellom brødrene vil ikke Vegard mene noe om. Kjendiskveld er likevel glad for at Ylvisåker endelig har kommet ut av krølleskapet og ønsker han lykke til videre med karrieren.